Workshop Hoogsensitieve kinderen en zelfvertrouwen

Dat kan ik toch niet * Straks krijg ik een onvoldoende * Misschien vinden ze mij niet meer aardig * Ik doe het ook nooit goed * Dat durf ik echt niet te vragen

Datum : 18 mei 2021
Locatie : online

* Ik heb pijn in mijn buik, pijn in mijn hoofd * Ik kan niet slapen Je merkt dat je kind niet lekker in haar* vel zit. Ze huilt snel en je hoort je kind steeds vaker negatief over zichzelf praten. Ze legt de lat ook al zo hoog voor zichzelf, dat je je afvraagt of ze zichzelf niet te veel druk oplegt en misschien faalangst krijgt.

Ze spreekt graag af, maar als een afspraakje ineens niet doorgaat zorgt dit voor veel onbegrip en verdriet. Ze wil er graag bij horen, aardig en leuk gevonden worden, niemand teleurstellen, maar vergeet daardoor zichzelf. Je zou graag willen dat ze beter voor zichzelf leert opkomen. Niet alleen voor nu, maar zeker voor als ze wat ouder wordt.

Je vraagt je weleens af of ze misschien hoogsensitief is.

Deze online workshop is speciaal voor ouders van onzekere en gevoelige kinderen. Ik vertel je graag meer over hoogsensitiviteit. Onderwerpen die aan bod komen zijn: * Wat is hoogsensitiviteit? (met wetenschappelijke onderbouwing uitleg over de werking van het hoogsensitieve brein) * Uitdagingen voor je hoogsensitieve kind en jullie als ouders (zoals onzekerheid en overprikkeling) * Praktische handvatten: Hoe kun je als ouder je hoogsensitieve kind begeleiden, zodat het beter kan omgaan met emoties en haar zelfvertrouwen kan vergroten. Wil je graag meer weten over hoogsensitiviteit en zelfvertrouwen bij kinderen? Vraag je je af of jouw zoon/dochter misschien hoogsensitief is? Wil je graag tips hoe je als ouder hiermee kunt omgaan? Meld je dan nu aan via www.happykidstrainingen.nl/contact of contact@hapypkidstrainingen.nl Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname kost € 7,50 We starten om 19.30 en om 20.30 ronden we weer af. Na aanmelding ontvang je van mij alle benodigde informatie om aan de online workshop te kunnen deelnemen

Datum :18 mei 2021 Locatie :online

Dat kan ik toch niet * Straks krijg ik een onvoldoende * Misschien vinden ze mij niet meer aardig * Ik doe het ook nooit goed * Dat durf ik echt niet te vragen * Ik heb pijn in mijn buik, pijn in mijn hoofd * Ik kan niet slapen Je merkt dat je kind niet lekker in haar* vel zit. Ze huilt snel en je hoort je kind steeds vaker negatief over zichzelf praten. Ze legt de lat ook al zo hoog voor zichzelf, dat je je afvraagt of ze zichzelf niet te veel druk oplegt en misschien faalangst krijgt.

Ze spreekt graag af, maar als een afspraakje ineens niet doorgaat zorgt dit voor veel onbegrip en verdriet. Ze wil er graag bij horen, aardig en leuk gevonden worden, niemand teleurstellen, maar vergeet daardoor zichzelf. Je zou graag willen dat ze beter voor zichzelf leert opkomen. Niet alleen voor nu, maar zeker voor als ze wat ouder wordt.

Je vraagt je weleens af of ze misschien hoogsensitief is.

Deze online workshop is speciaal voor ouders van onzekere en gevoelige kinderen. Ik vertel je graag meer over hoogsensitiviteit. Onderwerpen die aan bod komen zijn: * Wat is hoogsensitiviteit? (met wetenschappelijke onderbouwing uitleg over de werking van het hoogsensitieve brein) * Uitdagingen voor je hoogsensitieve kind en jullie als ouders (zoals onzekerheid en overprikkeling) * Praktische handvatten: Hoe kun je als ouder je hoogsensitieve kind begeleiden, zodat het beter kan omgaan met emoties en haar zelfvertrouwen kan vergroten. Wil je graag meer weten over hoogsensitiviteit en zelfvertrouwen bij kinderen? Vraag je je af of jouw zoon/dochter misschien hoogsensitief is? Wil je graag tips hoe je als ouder hiermee kunt omgaan? Meld je dan nu aan via www.happykidstrainingen.nl/contact of contact@hapypkidstrainingen.nl Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname kost € 7,50 We starten om 19.30 en om 20.30 ronden we weer af. Na aanmelding ontvang je van mij alle benodigde informatie om aan de online workshop te kunnen deelnemen.

Meer informatie over Happy Kids Trainingen