Atelier Clary Keramiek in Delft

Voor creatieve activiteiten gaat u naar Atelier Clary Keramiek

Over Atelier Clary Keramiek

Atelier Clary Keramiek valt onder de rubriek kunstenaar uit Delft.

Atelier Clary Keramiek is er voor al uw creatieve activiteiten. Bij dit atelier geven wij ook verschillende workshops, cursussen en exposities. Bij de cursussen keramiek leer je alle basistechnieken, waarin je je eigen vormgeving kunt ontdekken.

Met de workshops kun je lekker met je handen in de klei om een mooi werkstukje te maken. U kunt verschillende workshops bijwonen, zoals: - Boetseer je eigen schaal - Dikke dame - Dunne dame - Boetseer je eigen Boeddha - Kinderfeestjes

Dit zijn de verschillende workshops en werkjes die je kunt maken. De laatst genoemde is het kinderfeestje, u kunt dus ook hiervoor bij ons terecht en de kinderen kunnen dan lekker bezig met een mooi werkstukje.

Ook verkopen wij keramiek in alle prijsklassen. Er is wel een mooi stukje keramiek te vinden. Het is allemaal natuurlijk handgemaakt en alles heeft zijn eigen stukje uniekheid. We hebben ook leuke cadeauartikelen zoals bijvoorbeeld sfeerlichtjes of zeepbakjes. Er is een cadeaubon te koop in ons atelier, welke te gebruiken is voor alle aangeboden workshops.

Wat betreft de exposities is het zo dat er af en toe exposities worden gehouden van onder andere schilderwerk, keramiek en fotografie. Ook die kunt u bijwonen.

Voor nadere informatie kunt u terecht op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier Clary Keramiek uit de rubriek kunstenaar uit Delft is gevestigd aan de Taj Mahalplaats 14 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14391833.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Atelier Clary Keramiek zijn o.a. :