Bewustincontact.nl in Rotterdam

YourTravel Agent to inner peace bij Bewustincontact.nl

Over Bewustincontact.nl

Bewustincontact.nl valt onder de rubriek coaching in Delft.

Fijn dat je hier bent aangekomen, de weg naar bewust in contact met de Magie van Energie!

Zijn er zaken waar je je voor schaamt? Zaken die je niet naar buiten brengt en het liefst omzeilt? Voelt het leven als een strijd? Ben je op zoek naar je passie en intimiteit? Wil je alle twijfels en onzekerheden uit de weg hebben? Sta je open voor spiritualiteit?

Als je met mij werkt, dan kom je weer in contact met wie jij in wezen bent. Je zult beter kunnen omgaan met hoog gevoeligheid, waardoor je met meer zelfvertrouwen leeft en je niet meer uit het veld laat slaan. Ook leer je beter om te gaan met je energiehuishouding, leert grenzen te bewaken en ik zal je krachtige oefeningen geven op gebied van Tantra/Kundalini yoga.

Dus wil je fitter de dag door, stabieler in je leven staan, meer stralen en ook je libido verhogen? Neem dan gerust contact met me op! Bel me, stuur even een mail.

DOWNLOAD NU MIJN GRATIS E-BOEK:

Tantra | De Schaamte voorbij.

7 Tips: Te leven vanuit liefde, lef en vitaliteit

Als je blijft doen wat je deed, zal je krijgen wat je kreeg. “Verander de wereld begin bij jezelf”, dus neem alvast de eerste stap die jouw leven een wending zal geven.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bewustincontact.nl uit de rubriek coaching uit Delft is gevestigd aan de Cleyburchstraat 16 A in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49716353.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bewustincontact.nl zijn o.a. :