Bo van Rooij, voedingsadvies in Delft

Bo van Rooij | voedingsadvies

Over Bo van Rooij, voedingsadvies

Bo van Rooij, voedingsadvies valt onder de rubriek coaching in Delft.

Welkom bij Bo van Rooij, Hier kunt u terecht wat betreft voedingsadvies bij medische klachten zoals:

-Diabetes type 1 en 2 -Hart- en vaatziekten -Verhoogd Cholesterol -Hoge bloeddruk -Vitaminen tekort -Maag- darmklachten, zoals prikkelbare darmen (FODMAP-dieet) -Ondergewicht -Obesitas (koolhydraatbeperkt-dieet) -Allergieën en overgevoeligheden

Ook bied ik indien gewenst adviezen wat betreft een gezonde leefstijl.

Als fanatiek sporter en sportliefhebber weet ik als geen ander dat het essentieel is om de juiste voeding te nuttigen. Als roeicoach en stuurvrouw leerde ik hoeveel je lichaam van je vraagt tijdens de vele trainingen, dag in dag uit.

Je lichaam herstellen en opladen voor de volgende training of wedstrijd is van groot belang als je vaak traint. Tijdens mijn stage en het schrijven van mijn scriptie heb ik veel ervaring mogen opdoen als sportdiëtist met vele olympische – en topsporters. Voor mij was het dan ook een logische keuze om verder te gaan studeren om sportdiëtist te worden.

Naast zelfstandig diëtist ben ik werkzaam bij het kennisteam Sport and Exercise Nutrition aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Bij het kennisteam help ik met het doen van onderzoek en het koppelen hiervan naar het onderwijs.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bo van Rooij, voedingsadvies uit de rubriek coaching uit Delft is gevestigd aan de Nieuwe Langendijk 58 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41705083.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bo van Rooij, voedingsadvies zijn o.a. :