Capitar IT Group in Delft

Capitar IT Group Delft

Over Capitar IT Group

Capitar IT Group valt onder de rubriek internetbedrijf uit Delft.

IT problemen? En opzoek naar gespecialiseerde IT'ers die u daar bij kunnen helpen en ondersteunen? Dan bent u bij Capitar IT Group helemaal aan het juiste adres.

Door gebruik te maken van de Identity & Access Management (IAM) Modiam oplossing kunt u veilig inloggen en kunnen medewerkers alleen bij die specifieke files en applicaties waartoe ze geautoriseerd zijn.

- Identity Management: Zorgt voor veiligheid, efficiency, inzicht en is uitbreidbaar.

- Acces Management: Perfecte toegangscontrole, Single Sign-on (eenmalig inloggen), mogelijkheden voor alle vormen van MFA (response cards, software tokens).

- Modiam Dienstverlening: Verzekerd van een optimaal werkende, up-to-date en stabiele Modiam omgeving.

Voor meer informatie over de aangeboden diensten en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Capitar IT Group. www.capitar.com


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Capitar IT Group uit de rubriek internetbedrijf uit Delft is gevestigd aan de Informaticalaan 7 in delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 015-2568969.

Diensten en producten voor internetbedrijf

Trefwoorden die horen bij Capitar IT Group zijn o.a. :

Nieuws van Capitar IT Group in Delft

Capitar IT Group op zorg & ICT

Capitar IT Group op zorg & ICT

Wilt u alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg? Breng dan een bezoek aan Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs te Utrecht! Capitar IT Group nodigt u uit voor een gratis inschrijving.