Cloosterman Fietsen in DELFT

Cloosterman Fietsen gevestigd in Delft. Koos Cloosterman is een erkend fietsen reparateur die zich volledig heeft gericht op de in- en verkoop van 2e hands fietsen in Delft en omstreken. Op het vestigingsadres wordt gebruik gemaakt van gespecialiseerde fiets- gereedschappen en materialen om een kapotte of verwaarloosde fiets weer in topconditie te brengen. Alle fietsen staan verplicht geregistreerd. Geen zorgen dus over het verleden van de fiets.

Over Cloosterman Fietsen

Cloosterman Fietsen valt onder de rubriek fietsen in Delft.

Koos Cloosterman is een erkend fietsen reparateur die zich volledig heeft gericht op de in- en verkoop van 2e hands fietsen in Delft en omstreken. Op het vestigingsadres wordt gebruik gemaakt van gespecialiseerde fiets- gereedschappen en materialen om een kapotte of verwaarloosde fiets weer in topconditie te brengen. Alle fietsen staan verplicht geregistreerd. Geen zorgen dus over het verleden van de fiets.

* Onze fietsen zijn 100% betrouwbaar * Worden afgeleverd met garantie * Haal- en brengservice in Delft * Reparatie dienst

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cloosterman Fietsen uit de rubriek fietsen uit Delft is gevestigd aan de Schrobbelaarstraat 34 in DELFT. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 015-2145056.

Diensten en producten voor fietsen

Trefwoorden die horen bij Cloosterman Fietsen zijn o.a. :