De Winkel in Delft

De Winkel in Delft

Over De Winkel

De Winkel valt onder de rubriek kledingwinkel in Delft.

De winkel is een echt fenomeen onder de mensen van Delft. het pittoreske winkeltje is gelegen midden in het centrum van de stad. Hier is waar Ria en Dirk van Dien al meer dan 40 jaar hun praktijk uitvoeren.

De winkel verkoopt unieke spulletjes en echte hebben dingentjes. Perfect voor als cadeau of om uw huis aan te kleden. Laat je verrassen in onze winkel en maak een reis door de tijd met onze collectie artikelen van toen en nu. We bestaan al meer dan 40 jaar en zijn specialist in cadeautjes waar je blij van wordt. De Winkel is ook een paradijs voor creatievelingen en liefhebbers van uniek. We hebben een grote collectie (oude) knopen , band, lint, papier, notebooks, ansichtkaarten en poeziƫ-plaatjes.

Op onze website kun je een stukje van onze enorme collectie volgen en houden we je op de hoogte van verrassende vondsten. Neem eens een kijkje!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Winkel uit de rubriek kledingwinkel uit Delft is gevestigd aan de Vrouwjuttenland 39 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 015-2125126.

Diensten en producten voor kledingwinkel

Trefwoorden die horen bij De Winkel zijn o.a. :

Nieuws van De Winkel in Delft

Nieuwe collectie tassen van HidiHi

Nieuwe collectie tassen van HidiHi

De Winkel in Delft heeft de nieuwe collectie tassen van HidiHi binnen.