De Zandloper in Delfgauw

De Zandloper, Praktijk voor Kunstzinnige Therapie

Over De Zandloper

De Zandloper valt onder de rubriek coaching uit Delft.

De Zandloper is een kunstzinnige therapie instelling gelegen in Delfgauw.

Beeldend kunstzinnige therapie helpt mensen om te gaan met hun problemen via kunstzinnige uitingen of ondersteunt in hun genezingsproces.

Beeldend Kunstzinnige therapie is een ervaringsgerichte therapie. Het gaat niet om het resultaat, maar om het proces. Dit proces is gericht op het verkrijgen van inzicht en stimuleren van ontwikkeling en genezing. Een beter evenwicht tussen denken, voelen en handelen.

Beeldend Kunstzinnige therapie is van oorsprong medisch georiƫnteerd en is aanvullend op de reguliere, medische en psychische behandeling. De therapie wordt ook ook los hiervan ingezet. De therapie kan veel bijdragen bij uw mentale gezondheid.

Kunstzinnige therapie wordt gebruikt bij onder meer: lichamelijke en psychische klachten. Bijvoorbeeld bij kanker, levensvragen, trauma- en rouwverwerking, burn-out, depressiviteit en gedragsmoeilijkheden.

Op mijn eigen website kunt u nog veel meer informatie vinden over hoe de therapie sessies uw leven kan verbeteren. Ook kunt u op onze website terecht voor alle benodigde contact en plaats gegevens


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Zandloper uit de rubriek coaching uit Delft is gevestigd aan de Gaarderstraat 5 in Delfgauw. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41685410.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Zandloper zijn o.a. :