Duurzame Balans in Rijswijk

Sturing geven aan de kwaliteit van je leven

Over Duurzame Balans

Duurzame Balans valt onder de rubriek coaching in Delft.

Ben je gelukkig, tevreden en zie je de toekomst met vertrouwen tegemoet? Hoe beleef jij de dag? Zijn er misschien wat obstakels op je pad waar je tegenaan blijft lopen? Of zit je vast in je huidige bestaan en wil je er heel graag een oplossing voor? Wil je doelen bereiken en weet je al dat je jezelf beperkt? Of is het andersom, je weet niet wat je kan bereiken?

Als coach kan ik je hierbij helpen.

Soms gaat het best prima met je, om jezelf later weer in een periode terug te vinden met tegenslagen en donkere wolken. Wellicht heb je ooit therapie gevolgd, maar de terugvalpreventie maatregelen zijn afdoende. Ook dan kan ik je als coach goed helpen.

Wat er ook gaande is, als je nu op deze pagina bent uitgekomen is de kans groot dat je hulp zoekt voor je eigen vraagstukken.

Mijn bedrijfsnaam heet "Duurzame Balans" met een reden. Het hoogste doel van de coaching trajecten is het creëren en borgen van een langdurige stabiele situatie waarbij de cliënt de vaardigheden heeft om goed voor zichzelf en naasten te kunnen zorgen. Deze toepassing van de vaardigheden moet leiden tot een algeheel gevoel van tevredenheid en geluk over lange termijn. Ook als het even tegenzit, de kracht zit in jezelf, daar kan je op vertrouwen. Als coach beleef ik de grootste tevredenheid als ik erin slaag om een cliënt op dat niveau te brengen.

PRODUCTEN EN DIENSTEN

Coaching in de privésfeer; - Gestructureerde coaching - Vrije coaching - Corona coaching - Activeringstraject - Klein onderzoek

Coaching in de arbeidssfeer; - Groepscoaching - Medewerker weerbaarheidstraining - De duurzaam inzetbare medewerker - De manager in balans - Arbeidsbemiddeling

Mijn Filosofie: “Je waarneming en overtuigingen vormen je beleving” “Een gezonde geest in een gezond lichaam” “Hou het simpel” “Werken vanuit positiviteit” “Practice what you preach”

Beroeps- en belangenverenigingen

Bij Duurzame Balans streef ik naar een goede kwaliteit van dienstverlening. Om deze kwaliteit enigszins toetsbaar te maken ben ik ingeschreven bij PsyNIP, het Nederlands instituut voor Psychologen. Ook ben ik aangesloten bij het NVNLP, de Nederlandse belangenvereniging voor NLP. In de toekomst zullen meer inschrijvingen bij andere beroepsverenigingen volgen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Duurzame Balans uit de rubriek coaching uit Delft is gevestigd aan de Generaal Spoorlaan 333 in Rijswijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34024460.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Duurzame Balans zijn o.a. :