Happy Kids Trainingen in Den Haag

Helpt je kind om zich sterk en weerbaar te voelen!

Over Happy Kids Trainingen

Happy Kids Trainingen valt onder de rubriek coaching in Delft.

Yvonne van Driel is de drijvende kracht achter Happy Kids Trainingen. Als kindercoach heb ik mij gespecialiseerd in coaching voor onzekere jongens en meisjes van 6-13 jaar.

Hoog sensitief? Dan ben je bij Happy Kids Trainingen aan het juiste adres. Yvonne wil je graag leren om te gaan met de uitdagingen die bij deze mooie eigenschap horen, en de kwaliteiten volop tot uiting te laten komen.

Door middel van gesprek, spel, tekenen, verhalen en oefeningen gaan we tijdens de kindercoaching samen aan de slag om een oplossing voor het probleem te vinden of om te leren beter met bepaalde situaties om te gaan.

Want zou het niet super zijn dat uw kind na de coaching weer lekker in zijn vel zit en vol zelfvertrouwen verder kan.

Een van de coachingtechnieken die ik gebruik is de MatriXmethode. Matrixcoaching is een zeer effectieve coachingtechniek die uitkomst biedt bij zowel emotionele problemen als leerproblemen.

Happy Kids Trainingen geeft ook weerbaarheidstrainingen waaronder:

- Happy kids weerbaarheidstraining, tijdens de training maken we op ontspannen wijze gebruik van kringgesprekken, bewegings– en contactoefeningen, visualisatie, verhalen en tekenopdrachten. Ik geef de training in een kleine groep, daardoor kan het programma worden aangepast aan de behoeftes in de groep.

- Happy kids brugklastraining, aandacht voor helpende- en niet helpende gedachten en leren de kinderen positief te denken. Om de assertiviteit en het zelfvertrouwen te vergroten maken we onder andere gebruik van gesprek, (rollen)spellen, contact- en ontspanningsoefeningen.

- Blij met mij!, cursus om jonge meiden te laten stralen!

Wees welkom bij Happy Kids Trainingen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Happy Kids Trainingen uit de rubriek coaching uit Delft is gevestigd aan de Waterjufferhof 14 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54912370.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Happy Kids Trainingen zijn o.a. :