Hypnotic Mind Spa in Den Haag

Hypnotic Mind Spa: Clinical Hypnosis and Hypnotherapy.

Over Hypnotic Mind Spa

Hypnotic Mind Spa valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Delft.

Hallo, Ik ben Angelina -beoefenaar van klinische hypnose en hypnotherapie. Ik ben heel goed opgeleid en getraind bij een van de beste scholen voor hypnotherapie in London waar ik nog steeds mijn kennis verdiept. Ik ben lid van de Internationale register voor Hypnotherapeuten.

In mijn praktijk aan huis in den Haag help ik mensen hun leven vrij te maken van verschillende aandoeningen zoals: Trauma verwerking- EMDR,APRT technieken Stress gerelateerde problemen Spanning(hoofdpijn), tinnitus, migraine, rugpijn Angsten en fobieën Rouw en verlies Huidproblemen: eczeem, psoriasis Immuunsysteem versterken bij chemotherapie

Middels modernste en veilige technieken die ik gebruik je ziet al verschil na een sessie. je krijg het gevoel van kalmte, controle en nieuwe perspectieve over de situatie die heeft jouw leven negatief beïnvloedt.

In bied sessies in Nederlands en Engels aan.

Meer weten? Bel me gerust voor kosteloos intake gesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hypnotic Mind Spa uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Delft is gevestigd aan de Nieboerweg 236 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18725568.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Hypnotic Mind Spa zijn o.a. :