Jr taxi delft in Pijnacker

Met JR Taxi Delft krijgt u vervoer op topniveau!

Over Jr taxi delft

Jr taxi delft valt onder de rubriek taxi in Delft.

Welkom bij JR Taxi Delft,

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren taxibedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

JR Taxi Delft vervoer op topniveau, dankzij de ruime ervaring en kunde in de branche zijn we inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerde taxiservice.

Wij zijn werkzaam in de regio Delft. Vanuit Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Maasland, De Lier, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Delfgauw, Nootdorp en Den Haag brengen wij u naar iedere gewenste locatie in Nederland.

Wij zijn elke dag bezig met het verder ontwikkelen van ons bedrijf, zodat u altijd kunt rekenen op de beste service met een ervaren en professionele chauffeur die u veilig naar uw bestemming brengt.

Indien gewenst wordt u vanaf uw huis gehaald en door onze chauffeur naar de incheckbalie op de luchthaven gebracht. U hoeft dus niet te zoeken of ver te lopen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook weer ophalen indien u dit wenst.

Voor de zakelijke markt bieden wij vervoer op topniveau. Wij zorgen ervoor dat u en/of uw relaties veilig en op tijd op de door u gewenste plaats aanwezig zijn tegen scherpe prijzen. Hiervoor zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

JR Taxi Delft werkt uitsluitend met chauffeurs die minimaal een professionele directiechauffeur-rijopleiding met succes hebben afgerond.

Online een taxi reserveren?

Een taxi reserveren bij JR Taxi kan makkelijk en snel! Bel direct via 06-39552829 of stuur een e-mail naar info@jrtaxidelft.nl.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jr taxi delft uit de rubriek taxi uit Delft is gevestigd aan de Enk 19 in Pijnacker. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0639552829.

Diensten en producten voor taxi

Trefwoorden die horen bij Jr taxi delft zijn o.a. :