Kinderopvang Grumpie in Delft

Kinderopvang Grumpie; kinderopvang die het net even anders doet. We bieden flexibele opvangfaciliteiten.

Over Kinderopvang Grumpie

Kinderopvang Grumpie valt onder de rubriek kinderopvang in Delft.

Kinderopvang Grumpie is gevestigd in delft.

Het is allemaal waar en toch doen we het net even anders. We bieden flexibele opvangfaciliteiten aan. We hebben een buitengewoon gunstige ligging een veilige en kindvriendelijke omgeving een moderne en professionele uitstraling goed gekwalificeerde leidsters we waarborgen kwaliteit. We voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen.Grumpie is de kinderopvang die het net even anders doet.

Wij bieden onder andere: Hele en halve dagopvang, extra incidentele opvang, flexibele opvang en opvang op maat aan.

We spelen daadwerkelijk op in flexibel en deskundig met maatwerk als devies. Zo bepaalt u bijvoorbeeld zelf welke van de volgende mogelijkheden u het beste bij u en uw kind eren vindt passen. Op de eerste plaats komen bij ons het welzijn van uw kind eren hun geborgenheid veiligheid en uw specifieke wensen.

Professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Meer informatie hierover en meer ziet u op de website terug. Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kinderopvang Grumpie uit de rubriek kinderopvang uit Delft is gevestigd aan de Kleveringweg 17 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 015-2122011.

Diensten en producten voor kinderopvang

Trefwoorden die horen bij Kinderopvang Grumpie zijn o.a. :