Knoop Eruit in Delft

Knoop Eruit, praktijk voor Triggerpointmassage

Over Knoop Eruit

Knoop Eruit valt onder de rubriek massage uit Delft.

Bent u opzoek naar de beste Triggerpointmasseur in de omstreken van Delft? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Knoop Eruit helemaal aan het juiste adres.

De eigenaresse van Knoop Eruit is Marjolijn van Velsen.

Triggerpoints staan ook wel bekend als spierknopen. Het zijn kleine lokale spierverkrampingen, waar als gevolg van een gebrek aan doorbloeding en zuurstof een gevoelige plek ontstaat. Als je er op drukt zijn deze spierknopen voelbaar als pijnlijke harde bobbeltjes of strengetjes. Wanneer je er flink op drukt, kan dit een uitstralende pijn geven in een ander (naastliggend) deel van het lichaam.

* Wist je dat hoofdpijn bijvoorbeeld zijn oorsprong in je hamstring kan hebben? * Een tenniselleboog heel snel verholpen is als je er niet mee door blijft lopen, maar hem gelijk laat behandelen bij de eerste pijn. * Wij lopen altijd veel te lang door met pijnen, zo van het gaat wel weer over, maar hoe langer een pijn bestaat, hoe lastiger het is om er weer vanaf te komen.

Heeft u nog vragen voor Knoop Eruit? Of wilt u meer over dit bedrijf te weten komen of over de diensten en producten die zij aanbieden? Neem dan gerust even contact met hun op of neem een kijkje op hun website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Knoop Eruit uit de rubriek massage uit Delft is gevestigd aan de Van Foreestweg 159 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20272766.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Knoop Eruit zijn o.a. :