Koegler Interieur in Delft

Koegler Interieur: Bij tapijtshop.

Over Koegler Interieur

Koegler Interieur valt onder de rubriek vloeren uit Delft.

Stofferen is een vak en Koegler Interieur bewijst al 40 jaar dat zij dit vak tot in de puntjes beheersen. Ook voor advies op maat kunt u hier terecht. Koegler Interieur is een familiebedrijf die de laatste jaren de activiteiten enorm heeft uitgebreid. Daarom is de naam aangepast in Koegler Interieur.

Koegler Interieur heeft eigen stoffeerders is dienst. Deze stoffeerders hebben hart voor de zaak en veel liefde voor het werk wat ze doen.

U kunt bij Koegler Interieur terecht voor diverse vloeren en trappen. Daarnaast biedt Koegler Interieur ook traprenovatie aan. Tijdens het persoonlijke gesprek, zal Koegler Interieur een aantal stalen en voorbeelden meenemen, zodat u samen naar de mogelijkheden kunt kijken. Wanneer gewenst, kan Koegler Interieur nauwkeurig uitleggen wat de traprenovatie gaat kosten.

De soorten vloeren die Koegler Interieur kan aanbieden zijn: Matten, Forbo, karpetten, parket, PVC en tapijt.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Koegler Interieur? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Tij de Lijke donderdag 28 maart 2019

5 sterren

“Ik dacht zo'n prijsverschil, zal ook wel kwaliteit verschil zijn... en inderdaad, maar anders dan verwacht, onze trap is veel mooier dan de veel duurdere die bij onze buren is geplaatst!! TOP werk geleverd door Koegler!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Koegler Interieur uit de rubriek vloeren uit Delft is gevestigd aan de Choorstraat 51a in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 015-2142905.

Diensten en producten voor vloeren

Trefwoorden die horen bij Koegler Interieur zijn o.a. :