Koko Loco in Den Haag

Koko Loco: Heerlijk & gezond Indisch eten.

Over Koko Loco

Koko Loco valt onder de rubriek catering uit Delft.

Iris en Eveline zijn de gezichten achter Koko Loco. Beiden hebben ze altijd al veel passie gehad voor het koken voor anderen. Daarom is Koko Loco opgericht.

Koko Loco houdt van gevarieerd en gezond eten. Het eten wordt zoveel mogelijk gemaakt van biologische producten. Behalve Indisch eten maak Koko loca ook graag Iers, Surinaams en ander eten klaar. Koko Loco staat ook regelmatig op festivals door heel Nederland.

Samen van een picknick genieten? Dat kan bij Koko Loco. De box kan op allerlei plaatsen bezorgd worden, zoals in een weiland of bij u thuis. Geen probleem! Natuurlijk is het ook mogelijk om de box af te halen. De box van Personal Energizer Vanessa is gevuld met gezonde en lekkere snacks. Vraagt u eens hiernaar.

TV debuut:

Koko Loco krijgt in het najaar een tv debuut. De opnames vinden binnenkort plaats maar de uitzending is pas in het najaar te zien. De opnames zijn voor het programma Binnenstebuiten op KRO/NCRV.

Kom Koko Loco bezoeken en proef de heerlijke gerechten! Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen. W staat u graag tot uw dienst!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Koko Loco uit de rubriek catering uit Delft is gevestigd aan de Veenwortel 52 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54215074.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Koko Loco zijn o.a. :