Kuntz en Meubels in Delft

Kuntz en Meubels: Meubelontwerpster en meester meubelmakerij.

Over Kuntz en Meubels

Kuntz en Meubels valt onder de rubriek meubels in Delft.

Het gezicht achter Kuntz en Meubels is Jasmina. Jasmina is een echte vakvrouw in het ontwerpen en vervaardigen van meubels. Jasmina is een meester meubelmaakster en ontwerpster. Met veel toewijding en passie creëert Jasmina interieurs en meubels, die qua vormgeving en materiaal zeer bijzonder zijn.

Kuntz en Meubels combineert kunde en ambachtelijke kennis met hedendaagse vormgeving. Uw wensen zullen besproken worden. Aan de hand daarvan gaat Kuntz en Meubels kijken wat er mogelijk is. Er zal een ontwerp op maat worden gemaakt. Dit ontwerp zal goed aansluiten bij uw woon- en werkruimte. Kuntz en Meubels vindt alleen meubels met een geheel eigen identiteit daarvoor goed genoeg.

Aan de hand van uw keuze zal Jasmina een offerte op maat maken. De prijs voor een sketch ontwerp ligt tussen de €100-250. De prijzen voor het ontwerptraject ligt bij meubels tussen de €250-350 en bij interieur en keukenontwerp tussen de €450-600. Na uw akkoord op de offerte wordt uw opdracht in de planning opgenomen.

Voor het aanbod aan meubels en meer informatie, kunt u natuurlijk de website bekijken. Ook kunt u altijd persoonlijk contact opnemen. Kuntz en Meubels staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kuntz en Meubels uit de rubriek meubels uit Delft is gevestigd aan de Schieweg 15, De Kink in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26128181.

Diensten en producten voor meubels

Trefwoorden die horen bij Kuntz en Meubels zijn o.a. :