Land van Mogelijkheden in Zoetermeer

Land van Mogelijkheden uit Zoetermeer heeft geen profiel.

Wat doet Land van Mogelijkheden in Zoetermeer

Land van Mogelijkheden is een coaching uit Delft. Men is gevestigd aan de Storkstraat 6. Het telefoonnummer van Land van Mogelijkheden in Zoetermeer is 06-48977132.

Is Land van Mogelijkheden in Zoetermeer uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Delftonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Land van Mogelijkheden in Zoetermeer valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Delft levert onder andere :

Een onderneming runnen is een grote verantwoordelijkheid en dit is niet altijd even gemakkelijk, daarom is hulp van buitenaf soms een uitkomst. Land van Mogelijkheden is een organisatie welke zich bezighoudt met het achterhalen van de zwakke plekken binnen uw organisatie en door een hele dag mee te lopen binnen uw bedrijf kan ik samen met u gaan kijken naar de strategie die u het beste gaat helpen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Bo van Rooij, voedingsadvies

  Bo van Rooij | voedingsadvies. Trefwoorden van Bo van Rooij, voedingsadvies : voedingsadvies, obesitas, ondergewicht, allergieƫn, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, diabetes, hart en vaatziektes, gezonde leefstijl, darmklachten, sportdiƫtist.

  tel. 06-41705083, Nieuwe Langendijk 58, 2611VL in Delft

  Meer over Bo van Rooij, voedingsadvies contact website

 • Mindful Academy

  Mindfulness, Heartfulness, Retraites en Coaching. Trefwoorden van Mindful Academy : mindfulness, mindfulness training, toegepaste mindfulness, heartfulness, heartfulness training, Mindfulness voor bedrijven, mindfulness praktijk, compassietraining, mindul coaching, coaching.

  tel. 06-53929599, Koornmarkt 75D, 2611EC in Delft

  Meer over Mindful Academy contact website

 • Move Delft

  Ik kan je ondersteunen!. Trefwoorden van Move Delft : coaching kinderen, coaching volwassenen, mindfulness, Wandelcoaching, Mindful-bootcamp volwassenen, Mindful-bootcamp kinderen, creatief coach, coachingpraktijk.

  tel. 06-41314172, Brasserskade 39, 2612CA in Delft

  Meer over Move Delft contact website

 • Via de Rank

  Via de Rank. Voor psychosociale, contextuele en pastorale hulpverlening, coaching, pastorale supervi. Trefwoorden van Via de Rank : therapie, psychosociale hulpverlening, pastorale hulpverlening, coaching, pastorale supervisie, supervisie traject, therapie, relatietherapie.

  tel. 06-23177359, Boerderijstraat 60, 2623AW in Delft

  Meer over Via de Rank contact website