Leonietje's Delft in Delft

Leonietje's is de winkel voor houten speelgoed en originele kraamcadeaus!

Over Leonietje's Delft

Leonietje's Delft valt onder de rubriek speelgoedwinkel uit Delft.

Bij Leonietje's bent u aan het juiste adres voor handgemaakte en unieke kraamcadeaus, daarnaast verkopen wij bijzondere speelgoedmerken die je in de meeste speelgoedwinkels niet kunt vinden. We verkopen voornamelijk houten speelgoed van diverse goede merken waar kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Tevens vindt u bij ons ook speelgoed van het merk WOW Toys, dit zijn gemotoriseerde autootjes die gemaakt zijn van duurzaam plastic en werken zonder batterijen.

Onze producten op een rijtje: * Gepersonaliseerde kraamcadeaus * Houten speelgoed * (kraam)cadeautjes van Delfts Blauwe stoffen * Gepersonaliseerde kussens, slabbetjes, theemutsen * Aankleedkussen-hoezen * Bekleden van wiegen * Knuffels

Naast onze fysieke winkel in Delft vindt u ons ook regelmatig op de markt, kom gezellig een keer langs bij onze gezellige kraam!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Leonietje's Delft uit de rubriek speelgoedwinkel uit Delft is gevestigd aan de Lange Geer 40 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42552883.

Diensten en producten voor speelgoedwinkel

Trefwoorden die horen bij Leonietje's Delft zijn o.a. :