Mindful Academy in Delft

Mindfulness, Heartfulness, Retraites en Coaching

Over Mindful Academy

Mindful Academy valt onder de rubriek coaching uit Delft.

De Mindful Academy verzorgt mindfulness en heartfulness trainingen. In deze chaotische periode is pauzeren een hele kunst. Met mindfulness leer je meer grip op je leven te krijgen, je doelen te verwezenlijken en aandacht te geven aan dat wat voor jou belangrijk is. Gun jezelf een moment rust, en meld je nu aan voor een mindfulness of heartfulness training.

De mogelijkheden;

* Mindfulness voor bedrijven en onderwijsorganisaties

* Heartfulness en compassietraining

* Mindfulness mini Retraites

* Mindful Coaching

* 8-weekse mindfulness training

De effecten van Mindfulness zijn de laatste jaren aangetoond. Mindfulness is zo populair omdat het werkt. Mindfulness is veel in het nieuws omdat het de concentratie bevordert en een positieve invloed heeft op de resultaten. Waar de aandacht is groeit de kwaliteit. Ook het bedrijfsleven en scholen hebben ontdekt dat werknemers en studenten er baat bij kunnen hebben. Het is toegankelijk en effectief. Denk hierbij aan een verlaagd ziekteverzuim en meer enthousiasme op de werkvloer.

Door Mindfulness leer je op een andere manier met je gedachten en emoties omgaan. De trainingen voor particulieren en bedrijven van de Mindful Academy zijn gebaseerd op de Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) methode van Jon Kabat-Zinn. Is mindfulness ook iets voor jou of je werknemers? Neem dan een kijkje op de site voor meer informatie. Of neem contact op, we vertellen je graag meer.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mindful Academy uit de rubriek coaching uit Delft is gevestigd aan de Koornmarkt 75D in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53929599.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mindful Academy zijn o.a. :

Nieuws van Mindful Academy in Delft

Lente aanbieding

Lente aanbieding

Lente aanbieding mindful coaching

Mindful herfst aanbod

Mindful herfst aanbod

3 coaching sessies voor € 197,00