Mo-Tion massagepraktijk in Delft

Mo-tion Massagepraktijk: Sportmassage en ontspanningsmassage.

Over Mo-Tion massagepraktijk

Mo-Tion massagepraktijk valt onder de rubriek massage uit Delft.

Gediplomeerde sportmasseur Monique van Woggelum is de drijvende kracht achter Mo-tion massagepraktijk. Ook beschikt Monique over het certificaat Stoelmassage, Hot- en Coldstone massage, Indiase hoofdmassage en het certificaat Elastisch tapen (volgens het MTC "Medical Taping Concept").

Tijdens sportmassages geeft Monique een preventieve behandeling ter voorkoming van een blessure. Naast deze sportmassages geeft Monique ook ontspannings-, hotstone-, en stoelmassages waarbij u volledig ontspant en zich na afloop als herboren voelt. Een mooie aanvulling op een sport- of ontspanningsmassage is elastisch tapen. Dit zorgt voor drukvermindering en een liftend effect tussen de huid en het onderliggend weefsel.

Na het intakegesprek wordt een cliƫntendossiers gemaakt en in het geval van een sportmassage wordt in overleg een behandelplan opgesteld.

Tevens biedt Monique de Ayurvedische massage aan. Deze massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk.

Monique is aangesloten bij het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs). Dit is de examen- en brancheorganisatie voor de sport- en wellnessmasseur.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neemt u een kijkje op de website van Mo-tion.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mo-Tion massagepraktijk uit de rubriek massage uit Delft is gevestigd aan de Wilhelminalaan 57 in Delft.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Mo-Tion massagepraktijk zijn o.a. :