Move Delft in Delft

Move Delft uit Delft heeft geen profiel.

Wat doet Move Delft in Delft

Move Delft is een coaching uit Delft. Men is gevestigd aan de Brasserskade 39. Het telefoonnummer van Move Delft in Delft is 06-41314172.

Is Move Delft in Delft uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Delftonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Move Delft in Delft valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Delft levert onder andere :

Mijn naam is Tessa Kardolus. Het gezicht achter Move Delft. Ik ben een gecertificeerd Mindful Run coach/instructeur & daarnaast(kinder)coach. Bij mij in de praktijk biedt ik de mogelijkheid om door middel van het coachen en begeleiden van zowel kinderen als volwassenen op een leerzame en creatieve manier weer in beweging te komen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Bo van Rooij, voedingsadvies

  Bo van Rooij | voedingsadvies. Trefwoorden van Bo van Rooij, voedingsadvies : voedingsadvies, obesitas, ondergewicht, allergieƫn, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, diabetes, hart en vaatziektes, gezonde leefstijl, darmklachten, sportdiƫtist.

  tel. 06-41705083, Nieuwe Langendijk 58, 2611VL in Delft

  Meer over Bo van Rooij, voedingsadvies contact website

 • Mindful Academy

  Mindfulness, Heartfulness, Retraites en Coaching. Trefwoorden van Mindful Academy : mindfulness, mindfulness training, toegepaste mindfulness, heartfulness, heartfulness training, Mindfulness voor bedrijven, mindfulness praktijk, compassietraining, mindul coaching, coaching.

  tel. 06-53929599, Koornmarkt 75D, 2611EC in Delft

  Meer over Mindful Academy contact website