Odat interculturele communicatie in Pijnacker

Goed menselijk functioneren is de beste basis

Over Odat interculturele communicatie

Odat interculturele communicatie valt onder de rubriek opleiding in Delft.

Goed functioneren heeft alles te maken met communicatie. De kwaliteit van verbindingen tussen mensen, ieder vanuit zijn/haar eigen waarden en normen. Wie meer weet over interculturele communicatie kan die kennis inzetten voor positieve verhoudingen en dus in betere prestaties.

Schakel Odat in en uw interculturele communicatie loopt op rolletjes.

Webcursus Vergroot uw interculturele inzicht, gevoeligheid en vaardigheden met onze online-cursus, lees meer over deze cursus en meld u aan!

Het is mogelijk dat u zich laat begeleiden met de webcursus, alleen of met een groep(je), zodat we de kennis effectief kunnen richten op uw doel. U kunt daarvoor contact opnemen met ons.

NB: Voor het cursusjaar 2011-2012 kunt u als priv├ępersoon inschrijven voor een workshop bij de Volksuniversiteit van Rotterdam. Het nieuwe cursuboekje komt in juni uit.

Op speelse wijze serieus

Odat brengt serieuze zaken graag op een actieve, wat speelse manier, zodat een dag training een plezierige dag kan zijn! Bovendien betrekt deze aanpak de deelnemers intensief en zet aan tot voelen en denken. De link naar de eigen praktijk is natuurlijk waar het om gaat.

Odatregels tijdens de workshops/trainingen: bij binnenkomst geven we elkaar 3 vingers van de rechter hand, we schrijven en tekenen met de linker (niet dominante) hand en ons horloge doen we aan rechter (de andere) pols. Bij het voorstellen noemen we de naam van onze ouders/opvoeders en vervolgens onze eigen naam.

Onafhankelijke inspirator

Odat werkt als een katalysator tussen mensen onderling en binnen uw hele organisatie.

Deskundigheid, kennis en ervaring brengen wij mee om uw organisatie en de deelnemers inzicht te geven in de redenen van ieders gedrag. Zowel binnen uw team of bedrijf als op internationaal vlak, zowel met trainingen en coaching als met strategisch advies.

Resultaat voor iedereen Onze communicatie is op het niveau van de deelnemers: waar werken zij in de organisatie? Met welke mensen communiceren zij? Welke processen zijn er gaande?

De veranderkundige expertise van Odat en de ervaring van de medewerkers vormen samen de sleutel tot een goed resultaat.

Welk resultaat wilt u? Bel of mail ons en het balletje gaat rollen. Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Odat interculturele communicatie uit de rubriek opleiding uit Delft is gevestigd aan de Hoogwerf 10 in Pijnacker. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0153612041.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Odat interculturele communicatie zijn o.a. :