PhoneBucks in Almelo

PhoneBucks: Get connected!

Over PhoneBucks

PhoneBucks valt onder de rubriek webshop in Delft.

Uw telecomzaken zijn goed geregeld. Dat weet u zeker! Zo weten wij ook heel zeker dat dit nog beter kan, echt waar! In het kort leggen we uit waarom we dit zo zeker weten.

PhoneBucks heeft ondertussen 1.000-en klanten geholpen over alle werelddelen, maar het voornaamste deel in de Benelux (20% Belgiƫ, 65% Nederland, 15% overige landen). Van al die klanten in Nederland hebben we gehoord dat onze service 'lekker ouderwets' is, maar het moderne tintje van een webshop is dan wel makkelijk.

Waarom is onze service lekker ouderwets? Wij vinden het geen probleem om te zeggen dat onze aanbieding niet interessant is, wanneer een concurrent u fantastisch geholpen heeft. Helaas zien we maar al te vaak dat het fantastisch helpen niet meer van deze tijd is, en daarom kunnen wij alsnog bij 90% van de offertes een betere prijs aanbieden - en u hoeft niet eens te veranderen van simkaart.

PhoneBucks verkoopt mobiele telefoons, abonnementen, tablets en verder bijna alles wat met telecom te maken heeft (smartwatches, bluetooth headsets, boxen, oplaadsnoertjes, houders, cases, etc).

De laatste vraag: waar wacht u nog op? Daag ons uit om uw telecomzaken te onderwerpen aan een onderzoek. Dat doen we gratis en geheel vrijblijvend.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PhoneBucks uit de rubriek webshop uit Delft is gevestigd aan de Hofkampstraat 49 (op afspraak) in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0546-842225.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij PhoneBucks zijn o.a. :

Nieuws van PhoneBucks in Almelo

Ontvang nu korting op je rekening

Ontvang nu korting op je rekening

Per sim-only abonnement (nieuw of verlengen)

Zo lang de voorraad strekt ontvangt u een gratis USB-C headset bij de telefoon.

Zo lang de voorraad strekt ontvangt u een gratis USB-C headset bij de telefoon.

Wereldwijd zijn er 10.000-en tevreden klanten welke de Cat telefoons naar hartenlust kunnen gebruiken tijdens hun werkzaamheden, ontspanning of tijdens outdoor sports.

Cat S62 PRO

Cat S62 PRO

Bij PhoneBucks als pre-order beschikbaar, met gratis AKG headset (USB C aansluiting)