PUUR Biesland Coaching in Delft

Puur Biesland Coaching | Boost je zelfvertrouwen en leef je mooiste leven!

Over PUUR Biesland Coaching

PUUR Biesland Coaching valt onder de rubriek coaching in Delft.

Ben jij klaar om dit keer voor jezelf te kiezen?

Voel jij je onrustig? Onzeker? Ontevreden? Ben jij veel aan het piekeren en heb jij het idee dat je meer uit je leven kan halen? Voorkom dat je achteraf spijt krijgt. Ik ben Marissa en het is mijn missie om twintigers en dertigers te coachen zodat zij weer in verbinding staan met zichzelf en niet laten leiden door onzekerheden en het kritische stemmetje. Mensen omschrijven mij als inspirerend en ambitieus.

Ik werk met diverse bewezen technieken zoals mindfulness, wandelcoaching en positieve psychologie. Ik bied verschillende werkvormen aan in een coachtraject. Eén van deze werkvormen is Dog Assisted coaching waarbij een gecertificeerde-coachhond wordt ingezet tijdens een sessie. Een voorbeeld van zo’n sessie is het oefenen met grenzen. Als jij moeite hebt met grenzen aangeven is het werken met de hond een ideale manier om te oefenen. Je mag dan door middel van lichaamstaal je grenzen bewaken. Je zal zien dat zodra je veel in je hoofd zit de hond ruimte voelt om je grens te gaan. Als jij in contact staat met je lichaam en duidelijk voelt waar je grens ligt dan zal de hond deze respecteren en afstand nemen. Met deze waardevolle ervaring kan je daarna gaan oefenen in de praktijk.

Wil je met mij werken? Dat kan! Ik bied namelijk verschillende trajecten aan van 6, 8 en 10 coachsessies. Dit traject is op maat gemaakt. We gaan op zoek naar antwoorden op vragen, oplossingen voor problemen en maken een plan voor de realisatie van je droom en/ of doel. Kom erachter wie jij bent, wat je wil, wat je missie is en tackel je onzekerheid en twijfels.

Heb jij geen tijd om te reizen? Wil jij vanuit jouw woon,- of werkkamer werken aan een leven met meer zelfvertrouwen, rust en vrijheid? Dat kan! Speciaal voor jou heb ik puur academy opgericht. Jij kan waar en wanneer je maar wilt starten met het bewandelen van je eigen pad. Ontdekken waar jij écht blij van wordt en zelfvertrouwen opbouwen zodat jij 100% jezelf kan en durft te zijn.

Voor offline coaching kan je een gratis kennismakingsgesprek inplannen van 30 minuten.

https://puurbieslandcoaching.nl/gratis/kennismakingsgesprek/

Voor online training:

www.puuracademy.nl/programma

Ben jij benieuwd hoe andere het coachtraject hebben ervaren? Neem dan een kijkje op mijn website.

https://puurbieslandcoaching.nl/referenties/

Ben jij klaar om dit keer echt voor jezelf te kiezen? Dan ben ik er om je te ondersteunen! Wie weet tot snel.

Marissa


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PUUR Biesland Coaching uit de rubriek coaching uit Delft is gevestigd aan de Klein Delfgauw 61 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23337356.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij PUUR Biesland Coaching zijn o.a. :