Scheiden zonder Gedoe in Zoetermeer

Scheiden zonder Gedoe | Niet alleen tijdens maar ook na de scheiding!

Over Scheiden zonder Gedoe

Scheiden zonder Gedoe valt onder de rubriek mediation in Delft.

Gaan jullie scheiden en willen jullie het goed doen? Geen 13 in een dozijn oplossing maar een oplossing die bij jullie past en op jullie situatie is afgestemd, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst? Dan zijn jullie bij ''Scheiden zonder Gedoe'' aan het juiste adres!

Een scheiding is niet wat je voor ogen hebt wanneer je voor een toekomst samen kiest. Hoe of door wie het besluit ook genomen is, het is een heftige periode voor jullie beiden en voor de kinderen wanneer jullie deze hebben. Emoties vliegen alle kanten op en onzekerheid over bijvoorbeeld de toekomst voeren vaak de boventoon. Nu het besluit is genomen om te gaan scheiden heb je dan ook geen zin in gedoe, nu niet maar al helemaal in de toekomst niet. Zeker wanneer jullie kinderen hebben wil je het als ouders zo goed mogelijk doen.

Kim van ''Scheiden zonder Gedoe'' gaat als scheidingsspecialist en ervaringsdeskundige jullie begeleiden in deze periode. Samen kijken jullie naar wensen en mogelijkheden en vergeten hierbij niet de wensen van de kinderen. Jullie maken maatwerk gebaseerd op jullie wensen en situatie en zorgen dat jullie beide financieel zo gunstig mogelijk uit de scheiding komen.

Maar ook na de scheiding of wanneer je al gescheiden bent kunnen jullie bij ''Scheiden zonder Gedoe'' terecht, dit kan om verschillende redenen zijn en wordt ook helemaal op jullie behoefte afgestemd. Dit zou kunnen om gemaakte afspraken te evalueren of herzien onder er iets in jullie situatie is veranderd of omdat jullie misschien nog wat hulp nodig hebben om als ouder met elkaar te communiceren. Maar ook wanneer dit laatste niet lukt gaan jullie kijken naar wat mogelijk is.

Het scheidingstraject bij ''Scheiden zonder Gedoe'' bestaat uit 6 stappen:

1. Kennismaking

2. Inventarisatie

3. Financiƫn

4. Ouderschapsregeling/kindgesprek

5. Juridische vastleggen

6. Nazorg

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website van ''Scheiden zonder Gedoe''. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Scheiden zonder Gedoe uit de rubriek mediation uit Delft is gevestigd aan de Van Embdenruimte 55 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13801771.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Scheiden zonder Gedoe zijn o.a. :