't Stoffig Pakhuis in Delft

't Stoffig Pakhuis uit Delft heeft geen profiel.

Wat doet 't Stoffig Pakhuis in Delft

't Stoffig Pakhuis is een webshop uit Delft. Men is gevestigd aan de Graswinckelstraat 2. Het telefoonnummer van 't Stoffig Pakhuis in Delft is 06-22567328.

Is 't Stoffig Pakhuis in Delft uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Delftonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

't Stoffig Pakhuis in Delft valt onder de rubriek webshop. Een webshop uit Delft levert onder andere :

Wij zijn een klein winkeltje met allerlei stoffen en fournituren. In ons assortiment hebben wij zowel bijzondere als standaard stoffen. Makkelijker gezegd wij hebben een zeer uitgebreid assortiment. wij luisteren altijd naar de klant als ze een idee of een bepaalde stof hebben, en mocht dit niet in ons assortiment zitten dan kan er altijd overlegt worden met de klant dat we het bestellen en u het alsnog bij ons uit het winkeltje kunt komen ophalen wanneer het afgeleverd is bij ons. Wij proberen alle klanten tevreden te maken met onze producten en zijn in staat om te luisteren naar de vraag en daar het aanbod op aanpassen om alle klanten tevreden te maken of te houden. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander webshop

 • PhoneBucks

  PhoneBucks: Get connected!. Trefwoorden van PhoneBucks : smartphone accessoires, telefoon accessoires, mobiele telefoon accessoires, Lenovo telefoon, Cat telefoon, Samsung telefoon, Apple accessoires, DeWalt artikelen, Cat smartphone, Samsung smartphone, .

  tel. 0546-842225, Hofkampstraat 49 (op afspraak), 7607 NC in Almelo

  Meer over PhoneBucks contact website

 • Plafonddroogrek.nl

  Plafonddroogrek.nl | Bespaar ruimte in huis met het nieuwe generatie droogrek. . Trefwoorden van Plafonddroogrek.nl : plafond droogrek, wand droogrek, droogrekken, ruimte besparende droogrekken, wasparfum, waszakken, wasknijpers, strijksprak, kleding vouwplank, .

  tel. 06-15379741, Aaraustraat 27, 2612BP in Delft

  Meer over Plafonddroogrek.nl contact website