Thuis met Lilian in Bergschenhoek

Thuis met Lilian | Als professional organizer helpt zij jou op een duurzame manier je huis en huishouden te minimaliseren en te ordenen.

Over Thuis met Lilian

Thuis met Lilian valt onder de rubriek coaching in Delft.

Ben jij op zoek naar meer rust, ruimte, structuur, evenwicht en overzicht in je leven? Oftewel meer overzicht leren krijgen in tijd, taken en spullen? Opruimen, op orde brengen, structureren van huis en huishouden? Kom je vaak te laat? Vergeet je regelmatig een afspraak in je agenda te zetten of maak je dubbele afspraken? Ga je binnenkort verhuizen? Moet jij je huis verkoop klaarmaken? Of wil je niet alles meenemen naar je nieuwe woning?

Daar kan Thuis met Lilian je bij helpen. Bij Thuis met Lilian kan je geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Lilian heeft ruim 20 jaar in de antroposofische kinderopvang gewerkt. Na haar tweede burn-out begreep zij de boodschap. Het was tijd voor iets nieuws! In de lente van 2020 volgde zij de opleiding tot professional organizer. Lilian behaalde haar certificaat in mei 2020. Lilian wilt zich graag nog verder specialiseren in hulp bij: burn-out, stress, verhuizen, ADHD, gezinnen, minimalisme en duurzaamheid. Mede omdat Lilian als ervaringsdeskundige op al die vlakken zich goed in de klant kan inleven en weet dat zij maatwerk kan bieden. Dat allemaal vanuit haar holistische achtergrond en leefwijze bekeken. Lilian zal de komende jaren nog diverse workshops en trainingen volgen om zo haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Je ziet en voelt aan alles dat er meer orde en structuur mag komen in je huis en leven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Welke volgorde, welk systeem werkt het beste voor jou (en je gezin)?

Wil je weten of de werkwijze van Thuis met Lilian aansluit bij jouw wensen, neem dan, geheel vrijblijvend, contact op om een kennismakings-/groeigesprek in te plannen. Dit kan bij jou thuis of online, net wat goed voelt en duurt een half uur.

Hierin bespreken jullie samen jouw knelpunten en wensen en wat voor jou een fijne aanpak zou kunnen zijn. In overleg neemt Thuis met Lilian op korte termijn weer contact met je op om te evalueren hoe de wederzijdse klik was en naar welk pakket je eventuele voorkeur uitgaat. Daarbij maakt Thuis met Lilian een schatting van de uren die daarbij nodig zijn, rekening houdend met de hoeveelheid spullen en stappen die daarbij genomen moeten worden. Alles wordt geheel op maat uitgewerkt. Wil je liever geen pakket afnemen, kan Thuis met Lilian ook per uur ingehuurd worden. Een live sessie neemt zo'n 3 tot 4 uur in beslag.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website van Thuis met Lilian. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Thuis met Lilian uit de rubriek coaching uit Delft is gevestigd aan de Rubenslaan 141 in Bergschenhoek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34216327.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Thuis met Lilian zijn o.a. :

Nieuws van Thuis met Lilian in Bergschenhoek

Garage sale

Garage sale

Op zaterdag 4 september van 10;00-14:00 Is er een garage sale route Lansingerland die ik organiseer.