Traan en een Lach in Delft

Traan en een Lach: Leren leven met verdriet.

Over Traan en een Lach

Traan en een Lach valt onder de rubriek coaching in Delft.

Rouwcoach Marinka de Groot is het gezicht achter Traan en een Lach. Marinka weet helaas uit ervaring hoe het is om iemand te verlezen. Je moet leren leven met verdriet, hier helpt zij jou graag bij.

Persoonlijke rouwbegeleiding:

Wanneer je iemand verliest, voel je je leeg en verdrietig. Je wilt graag praten over jouw verdriet maar je wil anderen hier niet altijd mee 'lastig vallen' omdat je het idee hebt dat ze vinden dat ' het nu wel lang genoeg geduurd heeft."

Je wil graag 'goed' rouwen en weet dat je hiervoor tijd nodig hebt. Traan en een Lach helpt je graag om te leren omgaan met jouw verlies en verdriet. Er komen namelijk weer momenten waarin je weer kan lachen en van mooie herinneringen kan genieten. Echt!

Wanneer je kiest voor persoonlijke rouwbegeleiding van Traan en een Lach, dan kies je voor jezelf. Jezelf aandacht en ruimte bieden om te leren omgaan met je verdriet.

In de persoonlijke coaching sessies luistert Marinka naar jouw verhaal en zal zij handige tips geven hoe je met uw verlies om kunt gaan; zowel het verdriet als ook het leven weer oppakken. Je krijgt inzicht in wat rouw is en welke impact rouw heeft. Rouwen doe je zelf, maar hoef je niet alleen te doen!

In het online rouwprogramma Jouw Rouw Weg wordt een structuur geboden die past bij jouw rouw. Er zijn meerdere modules die je in jouw volgorde kan. Zoals jij wilt. Jij doet het op jouw moment, in jouw tempo en op jouw manier. Online, thuis of waar en hoe jij wilt!

Je kan voor meer informatie en de mogelijkheden een kijkje op de website en Facebook pagina nemen. Heb je nog een vraag? Dan kan je uiteraard contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Traan en een Lach uit de rubriek coaching uit Delft is gevestigd aan de Hofzoom 52 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14794446.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Traan en een Lach zijn o.a. :

Nieuws van Traan en een Lach in Delft

Verlies - en rouwbegeleiding

Verlies - en rouwbegeleiding

Ervaar jij rouw en wil je je leven weer oppakken?