Unive Zuid-Holland in DELFT

Unive Zuid-Holland gevestigd in Delft. Schadeverzekeringen Woonverzekeringen Verkoop zelf uw huis Hypotheken Pensioenen MKB Uitvaart

Over Unive Zuid-Holland

Unive Zuid-Holland valt onder de rubriek verzekering uit Delft.

Schadeverzekeringen Woonverzekeringen Hypotheken Pensioenen MKB Uitvaart

Univé is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een cooperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid positieve resultaten terug ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. Zo plukt u de vruchten van Univé!

Verzekerden Als totaalverzekeraar biedt Univé naast brand-, schade- en zorgverzekeringen ook levensverzekeringen en hypotheken aan, voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Omdat Univé ambieert de meest gewilde totaalaanbieder voor de burger in Nederland te zijn, streeft zij voor al die verzekeringen een top 3-positie in prijs en prestatie na. Circa 1,3 miljoen verzekerden hebben in totaal zo'n 3,7 miljoen verzekeringen voor personen en/of objecten bij Univé afgesloten.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Unive Zuid-Holland uit de rubriek verzekering uit Delft is gevestigd aan de Marlotlaan 5 in DELFT. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 015-2742424.

Diensten en producten voor verzekering

Trefwoorden die horen bij Unive Zuid-Holland zijn o.a. :

Nieuws van Unive Zuid-Holland in DELFT

Univé beste zakelijke verzekeraar

Univé beste zakelijke verzekeraar

Univé heeft onlangs voor de zesde keer de ...