Vera Mulder Praktijk voor hypno- en gesprekstherapie in Delft

Het gaat erom dat jij je gezien en gehoord voelt in mijn praktijk!!!

Over Vera Mulder Praktijk voor hypno- en gesprekstherapie

Vera Mulder Praktijk voor hypno- en gesprekstherapie valt onder de rubriek coaching in Delft.

Vera Mulder is de drijvende kracht achter Praktijk voor hypno- en gesprekstherapie.

Omdat ik ge├»nteresseerd ben in de verhouding tussen lichaam en geest, en zelf sinds mijn twintigste het prikkelbare darm syndroom heb, heb ik aansluitend aan de vierjarige opleiding tot hypnotherapeut een opleiding tot PDS-therapeut gevolgd om volwassenen met deze aandoening te kunnen behandelen. Ik heb zelf veel baat gehad bij deze behandeling en dat maakt mij erg gemotiveerd om andere mensen met het prikkelbare darm syndroom te begeleiden. In 2012 heb ik mij bijgeschoold om ook kinderen met chronische buikklachten te kunnen behandelen. Ik vind het fantastisch om kinderen vanaf zes jaar al te kunnen leren hoe zij zelf hun klachten kunnen aanpakken. MDL- en kinderartsen verwijzen pati├źnten met deze klachten steeds vaker door naar een hypnotherapeut.

Voor wie:

Als je problemen hebt, wil je daar de mensen om je heen niet altijd mee lastigvallen, of ze zijn niet in staat om je te helpen. Als klachten je dagelijks leven belemmeren, kan het zinvol zijn om een therapeut in te schakelen die je begeleidt. Ik bied hulp in de vorm van psychotherapie, hypnotherapie en EMDR. Hierbij maak ik gebruik van diverse methoden die in de praktijk goed werken. Wat het beste bij jou past is afhankelijk van wie je bent en wat je wilt bereiken. Hypno- en psychotherapie zijn in principe geschikt voor iedereen die gemotiveerd is om met zijn doelen aan de slag te gaan.

Ik begeleid zowel volwassen als kinderen.

Mijn specialisaties zijn:

- het begeleiden van volwassenen met het prikkelbare darm syndroom

- het begeleiden van kinderen vanaf 6 jaar met chronische buikklachten

- het begeleiden van mensen met overgewicht en/of een eetstoornis

- het begeleiden van mensen met traumatische ervaringen

Daarnaast begeleid ik mensen met onder andere stressklachten, chronische pijnklachten, rouwproblematiek en tinnitus (oorsuizen).

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vera Mulder Praktijk voor hypno- en gesprekstherapie uit de rubriek coaching uit Delft is gevestigd aan de Buizerdlaan 111 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33939509.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Vera Mulder Praktijk voor hypno- en gesprekstherapie zijn o.a. :