Verkeersschool Jansen in Delft

Verkeersschool Jansen

Over Verkeersschool Jansen

Verkeersschool Jansen valt onder de rubriek rijschool uit Delft.

De rijschool in Delft voor het volgen van autorijles of motorrijles is Verkeersschool Jansen. Als rijschool in Delft bieden wij rijlessen tegen scherpe tarieven waarbij je goede persoonlijke begeleiding krijgt van één van onze enthousiaste instructeurs of instructrices.

Wij snappen de obstakels die mensen met autisme of AD(H)D kunnen tegenkomen tijdens autorijden. Daardoor herkennen wij opkomende frustraties, hebben wij geduld en weten we hoe wij spanning en stress kan beperken of voorkomen.

Woon je in Delft en zoek je een motorrijschool voor het halen van je motorrijbewijs, dan zit je goed bij Verkeersschool Jansen. Uit heel het land komen mensen naar Verkeersschool Jansen om voor een zeer scherpe prijs hun motorrijbewijs te bemachtigen.

wilt u meer weten of contact met ons opnemen? Neem dan eens een kijkje op onze eigen website. Daar vindt u nog veel meer informatie zoals onze tarieven die wij hanteren en onze contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Verkeersschool Jansen uit de rubriek rijschool uit Delft is gevestigd aan de Papsouwselaan 438 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0152-144998.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Verkeersschool Jansen zijn o.a. :