Zuppanini in Delft

Zuppanini: vers, gezond, speciaal en vooral lekker!

Over Zuppanini

Zuppanini valt onder de rubriek catering uit Delft.

Hebt u binnenkort een vergadering, een groot feest, borrels, diners etc. en heeft u daarvoor catering nodig of lekker schalen met heerlijke hapjes? Dan bent u bij Zuppanini helemaal op het juiste adres.

Voor een lunch bieden wij veel verschillende mogelijkheden. Een heerlijk soepje of toch lekkere tapas, quiches of gewoon lekkere broodjes. Ook kunt u voor evenementen bij ons terecht voor de catering en verschillende buffetten en menu's. Wij willen graag dat u een fantastische avond vol verrassingen.

Ook als u even geen zin heeft om een verse maaltijd te koken voor uw gezin kunt u bij ons terecht. Wij koken voor u! Vanuit onze keuken bereiden wij verse Mediterrane maaltijden. Deze brengen wij naar uw huis op de afgesproken dag en het enigste wat u moet doen is de maaltijd opwarmen in de oven en/of magnetron.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zuppanini uit de rubriek catering uit Delft is gevestigd aan de Ampereweg 19 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40045454.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Zuppanini zijn o.a. :