Hatha-yoga (Iyengar yoga)

Mijn missie is om yoga voor iedereen toegankelijk te maken en zich verder te ontwikkelen in het leven, filosofie en yoga.

Hatha-yoga (Iyengar yoga)

René beoefent al jaren Hatha-yoga Iyengar. Hij studeert nu Iyenga-yoga, Hatha-yoga vindt zijn oorsprong in Iyengar-yoga, een yogavorm die op zoek is naar een zeer nauwkeurige uitvoering van yogahoudingen (uitlijning). René werkte in marketingontwerp toen hij een ernstig motorongeluk had. Tijdens zijn herstel had hij een periode van bezinning en besloot hij zijn hart te volgen en een yogaleraar te worden. Hij heeft zijn Hatha Yoga docent diploma van Flims Yoga Studio in Alphen a / d Rijn. Hij is ook gespecialiseerd in chakra-lessen, die hij opneemt in zijn yogalessen. Zijn missie is om yoga voor iedereen toegankelijk te maken en zich verder te ontwikkelen in het leven, filosofie en yoga.

Geplaatst op woensdag 7 november 2018.

Over Yogagezondheidscentrum Delft

Dit bericht is geschreven door Yogagezondheidscentrum Delft. Het bedrijf valt onder yoga en meditatie uit Delft. Trefwoorden van Yogagezondheidscentrum Delft uit Delft : meditatielessen, yoga lessen, yoga oefeningen, gezondheidscentrum, workshops meditatie, workshops yoga, yoga leraar, hatha yoga.

Lees meer over Yogagezondheidscentrum Delft.