Lente aanbieding

Lente aanbieding mindful coaching

Lente aanbieding

Een kort en krachtig coachingstraject van 3 sessies om jezelf in balans te brengen en inzicht te krijgen met een ervaren mindful coach.

Neem contact op met Corine Lepoutre van de Mindful Academy en laat weten dat je gebruik wilt maken van het Lente aanbod en dat u deze actie op www.delftonderneemt.nl heeft gevonden.

3 coach sessies van € 270,00 voor € 197,00

Wanneer je graag eens wat dingen op een rijtje zou willen zetten en daarin ondersteuning zoekt en een frisse blik, dan is mindful coaching voor jou misschien wel een goede stap. Met mindful coaching richten we ons vooral op jouw eigen probleemoplossend vermogen. Door stil te staan bij wat er is en te onderzoeken (herinneren) waar diep van binnen je wijsheid en kracht zich bevinden. Zo ontwarren we de knoop. We werken vanuit het hier en nu, vanuit de situatie zoals die nu is. Je kunt door de praktische aanpak snel resultaat verwachten.

Geplaatst op woensdag 1 mei 2019.

Over Mindful Academy

Dit bericht is geschreven door Mindful Academy. Het bedrijf valt onder coaching uit Delft. Trefwoorden van Mindful Academy uit Delft : mindfulness, mindfulness training, toegepaste mindfulness, heartfulness, heartfulness training, Mindfulness voor bedrijven, mindfulness praktijk, compassietraining, mindul coaching, coaching.

Lees meer over Mindful Academy.