Sivananda yoga

Op deze manier zijn zowel lichaam als geest in balans en nieuw leven ingeblazen, wat leidt tot een ervaring van innerlijke rust en welzijn!

Sivananda yoga

Sivananda yoga

Anna Geer (spirituele naam Omkari) nam haar eerste yogales als kind. Yoga is altijd een belangrijk onderdeel van haar leven geweest. Ze voltooide haar Sivananda yoga docentenopleiding in de Himalaya van India in 2015 en doceert sindsdien in de Sivananda-traditie.

Ga voor meer informatie over de Sivananda Yoga-traditie naar:

About

Sivananda Yoga is een traditionele en holistische benadering van yoga. De beoefening van asanas (houdingen) wordt gecombineerd met ademhalingsoefeningen, meditatie en mantra-chanten. Op deze manier zijn zowel lichaam als geest in balans en nieuw leven ingeblazen, wat leidt tot een ervaring van innerlijke rust en welzijn.

Voor meer informatie over het bezoek aan de Sivananda Yoga-traditie www.sivananda.org.

There is also a very active Sivananda community in Amsterdam – check out yogacommunity.nl.

Geplaatst op woensdag 7 november 2018.

Over Yogagezondheidscentrum Delft

Dit bericht is geschreven door Yogagezondheidscentrum Delft. Het bedrijf valt onder yoga en meditatie uit Delft. Trefwoorden van Yogagezondheidscentrum Delft uit Delft : meditatielessen, yoga lessen, yoga oefeningen, gezondheidscentrum, workshops meditatie, workshops yoga, yoga leraar, hatha yoga.

Lees meer over Yogagezondheidscentrum Delft.