Stress & burn-out begeleiding

Ervaar jij stress klachten en wil jij weer je innerlijke kracht hervinden?

Stress & burn-out begeleiding

We leven in een tijd waarin we te maken hebben van hoge verwachtingen van onze omgeving maar ook van jezelf, voortdurend nieuwe prikkels en dit allemaal in de hoogste versnelling. Over het algemeen gaat dit goed, maar soms loop je vast. Dan is het goed in hier tijdig mee aan de slag te gaan zodat de klachten niet toenemen en de problematiek groter wordt. Als coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij stress en burn-out klachten. In de eerste coachsessies ondersteun ik je bij het verminderen van stressklachten en vervolgens gaan we aan de slag met handvatten die bijdragen aan preventie en reductie van de klachten.

Wil je meer lezen over wie ik ben en mijn aanpak, kijk dan eens op de volgende websites: https://www.mrkcoaching.nl https://www.coachfinder.nl/coach/rina-kuiper/

Geplaatst op woensdag 20 oktober 2021.

Over MRK Coaching

Dit bericht is geschreven door MRK Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Delft. Trefwoorden van MRK Coaching uit Nootdorp : personal coaching, persoonlijke coaching, werkcoach, werkcoaching, loopbaan coaching, re-integratie coaching, outplacement coaching, coaching meer balans, coaching persoonlijke effectiviteit, teamcoaching, burn out coaching, stress, stress en burn-out begeleiding, zelfregie, lifecoach, life coaching.

Lees meer over MRK Coaching.