Verlies - en rouwbegeleiding

Ervaar jij rouw en wil je je leven weer oppakken?

Verlies - en rouwbegeleiding

Iedereen heeft met kleine en grote verliezen te maken in het leven. Over het algemeen kunnen we daar vrij aardig mee omgaan. We hebben een sociale kring die ons opvangt; een warm gezin en familie, fijne vrienden en collega’s, sportmaatjes om de hoek. Maar soms loop je vast... Dan kan je met jouw verlies niet terecht. Je wil hen niet lastig vallen want zij hebben zelf verdriet of het is al wat langer geleden. En je bent bang voor reacties als: “Ben je er nou nog niet overheen?”

Dan is het goed om wat verder rond te kijken voor hulp. Als rouwcoach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij rouw en verlies. In de verschillende coachsessie bied ik een luisterend oor voor jouw verhaal, praktische tips en kan ik uitleg en meer informatie geven over hoe je kan rouwen. Hoe je weer energie krijgt en afleiding kan vinden. Hoe je zowel je herinneringen kan koesteren als ook weer verder kan gaan met je leven. Een leven mét het verdriet, dat blijft, maar zonder erin te verdrinken.

Wil je meer weten over wie ik ben en hoe ik jou kan helpen? Kijk dan eens op mijn website: www.traaneneenlach.nl.

Geplaatst op maandag 1 november 2021.

Over Traan en een Lach

Dit bericht is geschreven door Traan en een Lach. Het bedrijf valt onder coaching uit Delft. Trefwoorden van Traan en een Lach uit Delft : rouwbegeleiding, persoonlijke rouwbegeleiding, rouw begeleiding, verliesbegeleiding, verliesbegeleider, rouw op het werk, persoonlijke begeleiding werknemers, persoonlijke begeleiding bij rouw, advies bij rouw, rouw coaching, rouw coach, rouwcoaching, rouwverwerking.

Lees meer over Traan en een Lach.