Offerte voor Kleermaker in Delft

Op zoek naar een offerte voor kleermaker in de plaats Delft? Zoek niet verder. Wij vonden 2 bedrijven over kleermaker in Delft voor u. meer

Prijsopgave voor kleermaker opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“LS, Ik heb een mooi keurig costuum dat ik weinig draag en dat in de loop der tijd aan de ruime kant is geworden. Als je ouder wordt lijk je wel wat te krimpen en ook het gewicht is afgenomen. Het jasje zit wat te ruim en ik vind het ook te lang. De broek is me te wijd geworden in de middel en ik vind de pijpen ook aan de ruime kant. Dat laatste is echter typerend voor Amerikaanse herenbroeken (ik heb het costuum in de USA gekocht). Het costuum is verder in prima staat. Wat gaat het kosten om eea te fatsoeneren? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet Andre Molenaar 53Y”

Aangevraagd op woensdag 25 november 2015

Aangesloten bedrijven

  • Lina's Mode Atelier

    Lina's Mode Atelier; kledingreparaties en verandering.. Trefwoorden van Lina's Mode Atelier : kleermaker, mode atelier, kleding reparaties, kledingmaker, kleermaker, kledingverandering, professionele coupeuse, kleding herstellen, vakkundige reparatie kleding, .

    tel. 06-55372975, Chopinrode 48, 2717BK in Zoetermeer

    Meer over Lina's Mode Atelier contact website